10 Nisan 2019 Çarşamba

WoWonder Social Network Script- Arkadaşlık Scripti

23:53

WoWonder Social Network Script- Arkadaşlık Scripti sayesinde siz de kendi sosyal medya platformunuzu çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu PHP arkadaşlık scriptinin birçok özelliği var. Az sonra bunları sizlerle paylaşacağım. 

php arkadaşlık scripti
WoWonder Social Network Script- Arkadaşlık Scripti


WoWonder Arkadaşlık Scripti'nin Özellikleri neler?

- Boya kalemi simgesine basarak tek tıkla sitenin bütün tasarımlarını değiştirebilirsiniz. Bu kullanıcılar için tasarlanmış çok faydalı bir özelliktir aynı zamanda çok da eğlenceli. 

- Sitenize üye olmak isteyen insanlar dilerse Facebook, LinkedIn ya da VK.com ile giriş yaparak kolayca üye olabilirler. Bu sayede sizin dünyanıza tek tıkla ayak basabilirler. 

- Yönetim paneli aracılığıyla PHP arkadaşlık scriptinizin temalarını da değiştirebilir ve görünümübde gözle görülür değişiklikler yapabilirsiniz. 

- Wowonder arkadaşlık scripti aynı zamanda mobil uyumlu olarak sizleri bekliyor. Böylesi bir script kesinlikle sizlerin arşivine girmeyi hak ediyor bence. 

- SEO dostu şeklinde tasarlanmış bu arkadaşlık scripti tam da sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilmiş. Script sayesine kolayca Google'da yükselebilirsiniz. 

- Dilerseniz site içinde piremium üyeliklerle kaliteli bir hizmet anlayışı da sunabilirsiniz. Aynı zamanda Android ve iOS entegrasyonu da mevcut. 

Daha fazla özellik için:


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script