1 Ekim 2018 Pazartesi

SEO Hakkındaki Yanlış Bilgiler!

23:05

SEO hakkındaki yanlış bilgiler

Bu makalemizde sizlere SEO hakkında doğru sanılan yanlış bilgileri göstereceğim. SEO hakkındaki yanlış bilgiler işte şunlar:

1) Backlinklerin en önemli Google sıralaması faktörü olduğu yanılgısı en tepede yer alıyor hiç şüphesiz. Google backlinkleri ve linkleri bir sıralama faktörü olarak görüyor ancak olay tamamen bundan ibaret değil. Daha birçok başka farklı faktör söz konusu.

2) Ssosyal Medya'nın SEO'ya etkisi de yine bir yanılsamaya meze olmuş durumda. Çünkü sosyal medya linkleri de SEO'ya ve sıralamaya öyle aman aman bir katkı sağlamıyor. Ama yine de damlaya damlaya göl olur değil mi?

3) Google'ın algoritma ve sırlamama sistemlerini bildiklerini iddia edenler şüphesiz bir yanılgı içindedir. Çünkü koca bir şirket bu tür yüksek gizlilik gerektiren konularda kimseye bilgi vermez. Bu tür avcılara karşı dikkatli olmak gerek!

4) Misafir blogculuğun Google politikalarına aykırı olduğu da yine bir diğer şehir efsanesidir. Siz de bu ve diğer şehir efsanelerinden yakanızı kurtarın ve gerçek bilgilere erişmenin tadına varın! Sanırım bu misafir blogculuk kavramı WM dünyasında paravan blog olarak da kullanılıyor.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script