12 Aralık 2017 Salı

DeepWeb'te Site Açma

19:44

DeepWeb'te Site Açma makalemiz ile sizlere bu konuda detaylı bilgileri görsellerle destekleyerek vereceğiz. Başlıyoruz!


.onion uzantılı web sayfalarına erişebilmek için ya da diğer bir ifade ile Deep Web'te gezinebilmek için evvela Tor Browser indirmeniz gerekmektedir. Programı indirip kurulumu tamamladıktan sonra artık DeepWeb'te internet sitesi açmak için gerekli bütün şartlara sahipsiniz demektir. Şimdi yapmanız gerekenler size sırayla söylüyorum. Yazın:

1) Tor Browser'ın dosya konumunu açın ve Tor Browser\Browser\TorBrowser\Data\Tor klasörü içindeki torrc simli dosyayı bir metin düzenleyici ile açın. Not Defteri, Notepad++ gibi...

2) Açtıktan en alt satıra inin ve 

# Hidden Service
HiddenServiceDir CKullanıcılarKullanıcı İsminiztor_service
HiddenServicePort 80 127.0.0.1:80

kodunu aynen ekleyin. Ve sonrasında 2. satırda yer alan  C:Kullanıcılar/Kullanıcı/İsminiz/tor_service ‘i kendi bilgisayarınıza göre editleyin. Mesela; C:Kullanıcılar/Deepwebtrtor_service gibi. 

deepwebte site açma


3) Hemen editlemiş olduğunuz bu klasörün içine "tor_service" isimli bir klasör açın. Açmış olduğunuz bu klasör boş olmalı aman dikkat! Buradaki temel mantık şu; Tor ‘un ayar dosyasına bir dizin ekledik ve bu dizinde boş bir klasör oluşturduk.Eklediğimiz C:Kullanıcılar/Kullanıcı /İsminiz/tor_service satırındaki tor_service klasörünü oluşturmak zorundayız.

4) Şimdi Tor Browser ile ilgili bütün ayarlamalar tamam. Artık serverları kurma zamanı! Bunun için Xammp'den faydalanmamız gerekiyor. Bu program sayesinde kişisel bilgisayarınızı bir host gibi kullanabilirsiniz. 




5) Herhangi bir hata almadı iseniz eğer stopa basarak durdurun sistemi. Sonra da sitenizin dosyalarını Xammp'te bulunan htdocs isimli klasörün içine atın! Bu dizine atmış olduğunuz bütün dosya ve klasörler sitenizin birer parçası olacak ve orada görüntülenecek. Sonra tarayıcınıza localhost yazarak arama yapın. Evet işte siteniz burada! Bu sizin siteniz ve siz başardınız bunu!



6) Xampp‘da server açıkken Tor'u çalıştırın. Herhangi bir hata almadıysanız C:Kullanıcılar/Kullanıcı/ İsminiz/tor_service dizininde 2 adet dosya oluşmuş olmalı.Bu dosyalardan hostname yazanı not defteri ile açın. İşte sitenizin adresi!.Sitenizi C:xampp/htdocs dizininden düzenleyebilirsiniz.




Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script