14 Nisan 2019 Pazar

SoundCloud Clone Script

19:54

SoundCloud Clone Script ile siz de SoundCloud benzeri bir müzik sitesi kurabilirsiniz. SoundCloud Clone Script sayesinde sitenize üye olan kullanıcılar kendi müziklerini dünya ile paylaşabilirler. SoundCloud Scripti'nin kullanıcı dostu arayüzü ile müzik paylaşma işlemini yapması ise tam bir çocuk oyuncağı. 

SoundCloud Script
SoundCloud Clone Script

SoundCloud Scripti'in özellikleri neler?

- SoundCloud Scripti'ne üye olmak isteyen kullanıcılar dilerse kendi mail adresleri ile üye olabilirler. Dilerlerse de Facebook ile giriş butonu sayesinde 1 saniye içerisinde sisteminize dahil olabilir ve müziklerini dünyaya duyurabilirler. 

- Aynı zamanda SoundCloud Clone Scripti'nin içerisinde aynı zamanda popüler müzikleri gösteren bar sayesinde kullanıcılarınızın şarkılarını sergilemeniz de mümkün. Bu sayede her ay bir dinleyiciyi ödüllendirebilirsiniz. Bu da sisteminizin kısa sürede büyümesine vesile olacaktır eminim. 

SoundCloud Clone Scripti'nin özellikleri bununla da bitmiyor. İsterseniz PRO özelliği ile kullanıcılara premium üyelik sunabilir ve sitenizi bir gelir kapısına çevirebilirsiniz. Bu gerçekten de harika bir fikir! 

Bedava PHP Script İndirmek isterseniz aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda diğer scriptlere de göz atabilirsiniz. Sağlıcakla. 



Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script