2 Haziran 2016 Perşembe

LG xCam Özellikleri

13:21


LG xCam vatan
LG xCam

LG yakın zaman önce ardı ardına 3 tane android işletim sistemine sahip sahip yeni telefonlarını tanıttı. Hatta bunlardan biri olan LG Stylus 2'yi sizler için araştırmış ve yayınlamıştık. Şimdi ise diğer bir yeni telefon olan LG xCam'i sizler için tanıtacağız. İşte LG xCam incelemesi: 
LG xCam teknosa
LG xCam Özellikleri

1) 120^ Geniş Açılı Çift Kamera
120^ bu müthiş kameralar sayesinde gözlerinizin alabildiğine resimler çekin, videolar oluşturun. Dilerseniz 78^ kamera açısı ile de kendi fotoğraf galerinizi oluşturabilirsiniz. 13 MP ile bu kameralar gerçekten de ilgi çekici. Lens açınız genişledikçe daha çok detaylara ulaşacaksınız. Yaşasın! 
LG xCam webtekno
2) Pop-ut Resim 
LG xCam'in fotoğraf efektleri sayesinde fotoğraflarınıza birçok efekt uygulayabilirsiniz. Bu sayede fotoğraf ve videolarınız artık daha çok göze çarpacak ve dikkatleri üzerine çekecek.

3) Uzun ve Geniş Panorama
LG xCam, 120^ kamera açısı ile panoramalar sadece sağa ve sola genişlemez aynı zamanda yukarı ve aşağı doğru da genişler. Bu sayede manzaralarınız daha da güzel bir hal alır.

4) 5.2" Full HD Ekran
LG xCam'in full HD ekranı sayesinde gözlerinizi netlik ve keskinliğe alıştırın. Gözleriniz kamaşacak.

5) İşlemci ve Batarya
LG mühendisleri LG xCam için 1.14 GHz sekiz çekirdekli işlemci ve 2520 mAh batarya kullanmayı tercih etmişler. Bu sayede gününüzün tadını çıkaracak ve aynı anda birçok işlemi sorunsuz, donmadan yapabileceksiniz.  


6) Marshmallow
LG xCam Android Marshmallow ile sizlerin karşısına çıkıyor. Ayrıca RAM 2 GB, ROM 16 GB.
LG xCam
LG xCam Teknosada ne kadar 
LG xCam vatanda ne kadar henüz belli değil. Ancak çok da pahalı olacağını sanmıyorum.  
LG xCam webtekno ve 
LG xCam shiftdelete. 
LG xCam özellikleri ve 
LG xCam fiyatı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Teşekkürler 
LG xCam price.


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script