1 Şubat 2018 Perşembe

Akıllı Telefon Alma Rehberi

22:39

akıllı telefon alma rehberi

Akıllı Telefon Alma Rehberi başlıklı makalemiz ile sizlere yön vermeye çalışacağız dostlar. Takipte kalın. Artık son yıllarda özellikle de Uzak Doğu'da birçok akıllı telefon üreten firma dünya pazarına açılıyor. Haliyle telefon markaları ve modelleri de artış gösteriyor. Bu durum ise akıllı telefon kullanıcılarının akıllarını karıştırmaya yetiyor da artıyor bile. Şimdi akıllı telefon alınırken dikkat edilmesi gerekenleri sizlere aktarıyorum.

1) Ekran Çözünürlüğü 
Şuan için giriş, orta ve üst seviye olmak üzere 3 kategoride telefonlar sunuluyor bizlere. Bunların sahip olduğu ekran teknolojisi ise bizim için önem arz ediyor. Artık Full HD ekran panelleri giriş seviye telefonlar için dahi kullanılıyor. Siz de asgari Full HD olmasına özen gösterin. Akıllı Telefon Alma Rehberimiz bununla da bitmiyor. Devam ediyoruz.

2) Tasarım
Tasarım deninde aklımıza ilk gelen şey göze hoş görünmesi olmalı. Bununla birlikte ağırlık ve incelik bakımından da standarda yakın ya da standardın altında olmalıdır.

3) İşletim Sistemi
iOS biraz pahalı bir işletim sistemi olduğu için pek tercih edilmiyor ancak amacınız ucuz ve dayanıklı bir sisteme sahip olmak ise Android 7 ve üzerini tercih edebilirsiniz. Hem işlevsel hem de kullanıcı dostu bir arayüze sahipler.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script