15 Nisan 2019 Pazartesi

Krypto Para Borsası Scripti

23:16

Krypto Para Borsası Scripti aynı zamanda piyasada Bitcoin Borsası Scripti olarak da anılır. Aynı zamanda Bitcoin Scripti araması yaparak da scripti elde edebilirsiniz. Bu sayede kendi borsanızı yaratabilirsiniz.

Bitcoin Scripti
Krypto Para Borsası Scripti
Daha önce sizlerle bir adet olmak üzere şu linkte Bitcoin Scripti paylaşmıştık. Bu script onlarca kere indirildi ve bu script ile alakalı da onlarca olumlu geri dönüş maili aldık. Gerçekten teşekkürler. Bu sayede sizlerle script paylaşabilmek için gereken azmi ve gücü kendimizde bulabiliyoruz.

Daha fazla sizleri sıkmadan ve lafı uzatmadan Para Borsası Scripti hakkında konuşmak istiyorum.

Bitcoin Borsa Scripti'nin özellikleri neler?

Krypto Para Borsası Scripti'nin içerisinde 15'ten fazla dil dosyası mevcut. Bu sayede hiç yorulmadan sitenizi bütün dünya uluslarına ulaştırabilirsiniz. 

- Bitcoin Scripti'nin tasarımı ise bir borsa scriptinde bulunması gereken bütün özellikleri barındırıyor. Kullanımı kolay ve tasarımı ise gayet simetrik olarak dizayn edilmiş. 

- Kullanıcılar dilerse birkaç adımda kendilerine üyelik alabilir ve para borsasını anlık olarak takip edebilir. 

- Dilerseniz siz de demo adresinden siteyi inceleyebilir hatta panele dahi giriş yapabilirsiniz. Böylece scripti daha detaylı bir şekilde inceleme fırsatı elde edebilirsiniz. 

- Siteye giren kullanıcıların öncelikle dil seçimi yapması gerekiyor. Dil seçiminden sonra ise para birimini seçmeniz gerekiyor. Artık her şey hazır. Sayfayı yeniledikten sonra ayaarlarınız kaydedilmiş olacaktır. Bitcoin scriptinin diğer özellikleri ise şöyle:

- Canlı destek hattı
- Haberler özelliği
- Site temasını değiştirme özelliği
- Sipariş defteri ve market menüsü
- Yönetim paneli ve detaylı istatistik bilgileri
- Grafik özelliği ve daha bir sürü şey

Krypto Para Borsası Scripti Demo

Bitcoin Scripti Para Borası Scripti İndir

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script