2 Nisan 2019 Salı

SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır? - 3

23:58

SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır? ve SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır? -2 başlıklı makalelerimizde sizlere SEO hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Şimdi sizlere Seo nasıl yapılır konulu yeni anlatımlarda bulunacağız. Bizleri takip etmeyi ihmal etmeyin. 

seo nasıl yapılır
SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır?
Yılların SEO ustaları ya da Webmasterları dahi bazen kolaya kaçmak istedikleri ya da hemencecik para kazanmak istedikleri için hatalar yapabiliyorlar. Ama siz değerli içerik üreticileri benim naçizane tavsiyelerime kulak kabartıp sabırla beklediğiniz takdirde çok güzel bir site oluşturmuş ve para kazanmaya başlamış olacaksınız. SEO nasıl yapılır konusunda ders verecek konuma geleceksiniz zamanla. Bu kadar da iddialı konuşuyorum bakın.

Bu üç yazı dizisinde yazdıklarımı ve bundan sonra da yazacaklarımı harfi harfine uyguladığınız takdirde başarının kendiliğinden geldiğine kendiniz şahit olacaksınız, bizzat. 500 edu backlink, 1000 profil backlink, siteniz  günde ilk sayfada gibi uçuk kaçık teklif metotlara asla itibar etmeyin. SEO nasıl yapılır sorusunun cevabı sadece orijinal içerik ve sabır göstermekten geçiyor. Hele hele hacklink olaylarına hiç girmiyorum bile. Bunlar sitenize faydadan çok zarar getiren şeyler.

Backlink, hacklink ya da kopyala yapıştır içerikler sadece kendi bindiğiniz dalı kesmenize sebep olan şeyler. Bunlardan asla size fayda gelmez. Ben de kendi site ya da bloglarımda uygulamıyorum bunları. Sizlere de asla tavsiye etmem. Yazımın sonlarına doğru gelirken sizlere bir metafor sunmak istiyorum.

Sitenizi de bir insan gibi düşünün ve ona göre davranın. İnsanın yemesi, içmesi, giyinmesi, sosyal çevresi ve arkadaşları nasıl onun yaşamına ve geleceğine yön veriyorsa bir içerik üreticisi de sitesine ya da bloguna da öyle yön verir.


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script