31 Mart 2019 Pazar

SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır? - 2

13:10

SEO nedir, SEO nasıl yapılır başlıklı makalemizin 1. bölümünü daha önce yazmıştık şurada. Bu makalemizde ise SEO nedir bu sorunuza daha geniş çaplı ve daha detaylı cevaplar vereceğiz. SEO'ya dair bütün ipuçlarını tespit edeceğiz. 


seo nedir, nasıl yapılır
SEO Nedir?
Yazdığınız yazılara en az 1 adet resim eklemeyi unutmayın. Resim eklemek aynı zamanda sizi Google Görseller arama sonuçlarında da bir adım öne çıkaracak bir eylemdir. SEO nedir sorusunun kafanızda yavaş bir şekilde cevaplandığını düşünüyorum. SEO nasıl yapılır sizlere bundan biraz daha bahsetmek istiyorum.

Makalelerinize eklediğiniz bu resimleri Google'dan direkt olarak almak yerine biraz olsun değiştirin, filtreler vs ekleyin. Yahut çeşitli fontlarda yazılar da olabilir. Bu sayede Google botları resimlerinizi orijinal ve özgün bir resim gibi algılayacak ve sizi Google'da daha üst sıralara daha kısa zamanda getirecek. SEO nedir derseniz şu zamana dek anlattıklarımı yapmanız yeterli. Ama dahası da var.



seo nasıl yapılır
SEO Nasıl Yapılır?

Belirli ve düzenli aralıklarla sosyal medya sitelerinde sitenizin linklerini paylaşmanız organik hit almanız ve sitenizin Google'da yükselip reklam gelirlerini artırması açısından bulunmaz bir nimet. ama bu paylaşımları yaparken dikkatli olun yoksa spam olarak işaretlenebilirsiniz. Eğer böyle olursa o sitede linklerinizi paylaşmanıza hiç izin verilmez.

Özgün ve dikkat çekici içeriklerle zamanla nasıl hit artırdığınıza inanamayacaksınız. Siteniz insanlar tarafından sürekli ziyaret edilen bir portal haline gelecek. Bunun garantisini sizlere bizzat veriyorum. Sitenize 1 ay boyunca düzenli olarak içerik ekledikten sonra aynı alanda yarıştığınız birkaç siteen 2 hafta aralıklarla tanırım yazısı alın ve sitenizin yaşadığı patlamayı görmek için mısırlarınızı hazırlayın. Gerçekten de gözlerinize inanmayacaksınız. 

Sitenizin Google'da reklamını vermek de sizin çok iyi bir strateji olacaktır. 10 TL + 100 TL hediye kupon ile Google Adwords aracılığıyla sitenizin reklamını yapın. Bu sayede sitenize giren insan sayısı da artacaktır.

SEO hakkında yazacaklarımız bu kadar şimdilik. 3. bölümde görüşmek üzere. Sağlıcakla.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script