19 Nisan 2019 Cuma

Premium URL Kısaltma Scripti

18:07

Premium URL Kısaltma Scripti yani diğer adıyla Premium URL Shortener Script performans göz önüne alınarak kodlanmış bir PHP scripttir. Bu script dosyası aracılığıyla kendiniz için mükemmel bir ekosistem kurabilirsiniz. İnsanlar sitenizden link kısaltır ve sitenizin hiti artar. Siz de reklam alarak hem para kazanabilir hem de sitenizi uçurabilirsiniz. Şimdi link kısaltma scriptine daha yakından bakalım. 

link kısaltma scripti
Premium URL Kısaltma Scripti

Şimdi bu link kısaltma scripti hakkında daha detaylı bilgiler vermek istiyorum. Tabi siz de isterseniz demo adresinden scripti detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Gördüğünüz üzere scriptin tasarımı hem sade hem de çok hoş. Ancak tüm bunlara rağmen çok kullanışlı ve her şey yerli yerinde.

Sitenize üye olmak isteyen kullanıcılar dilerse Facebook ya da Google aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde sitenize üye olabilirler. Bunlardan birini seçmek istemeyen kullanıcılar ise mail adresini kullanarak sisteminize kolay  bir şekilde üye olabilirler. Bu PHP link kısaltma scriptinin en güzel yanı ise şu: Kısalttığınız linkler için özel ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Piyasadaki birçok scriptin ya da özel yazılımın böyle bir özelliği yok maalesef.

Scriptin admin paneli ise hem çok güçlü özelliklerle donatılmış hem de bir o kadar sade bir görünüme sahip. Bu kadar kompakt bir url kısaltma scripti daha önce görmemiştim. Hayalinizdeki link kısaltma servisini kurmak için bu yazılımla büyük bir adım atabilirsiniz.

Bunlara ek olarak sitenin footer kısmında yer alan istatistik verileri ile de ziyaretçilerinizi bilgilendirebilir ve onların dikkatini cezbedebilirsiniz.

Link Kısaltma Scripti Demo

Link Kısaltma Scripti İndir

Link Kısaltma Scripti İndir Alternatif

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script