29 Mart 2019 Cuma

SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır?

18:19

SEO Nedir, SEO Nasıl Yapılır? sizlerin de bu konuda fikir ve yöntemleri olduğunu biliyorum ama ben de karınca kararınca bu konu hakkında sizlerle birkaç şey paylaşmak istiyorum. Şimdi 1. makalemizde SEO nedir ve bununla beraber SEO nasıl yapılır bu konuyu ele alıp enine boyuna paylaşacağız.

seo nedir
SEO Nedir?


Öncelikle kopyala- yapıştır diye tabir ettiğimiz yöntem sayesinde birkaç gün içerisinde para kazanmak gibi bir amacınız varsa bundan hemen vazgeçin. Bu şekilde kısa sürede harçlıklar kazanabilirsiniz ama eğer gelecekte sürekli ve yüksek miktarda paralar kazanmak istiyorsanız kendinizi sistemli ve sabır isteyen bir SEO çalışmasına odaklamalısınız. Ancak bu sayede Google arama sonuçlarında üst sayfalarda yerinizi alabilir ve hitinize bağlı olarak gelirlerinizi artırabilirsiniz. SEO nedir ne değildir artık yavaş bir şekilde konuya girmeye devam edelim. 

Google'ın sitenizi indexleyen botları kopya içerikleri algılıyor ve bu sebepten sizi aşağı sıralara atıyor ve hatta sizi spam site olarak dahi işaretliyor. Bu yüzden para dahi kazanamıyorsunuz.

Aynı zamanda ziyaretçileriniz için hem fayda sağlayacak hem de orijinal ve özgün içerikler üretmeniz sizin için en güzel yöntem. Bu sayede Google sitenizi sevecek, üst sıralara taşıyacak ve reklamlar ile güzel paralar kazanabileceksiniz.

seo nasıl yapılır
SEO Nasıl Yapılır?


Sitenize eklediğiniz makale ya da içeriklerin ilk paragrafı tamamen bolg yani koyu renk olsun. Bu sayede Google botlarının dikkatini üzerinize çekerek kısa sürede ön sayfalara gelebilirsiniz. SEO nasıl yapılır sorusuna az da olsa cevap verdik ama sorunuzu cevaplamaya devam ediyoruz.

Hangi tür sitede olursa olsun hangi sayfaya içerik ekleyecekseniz ekleyin ama içeriğiniz 100 kelimeden az olmasın kesinlikle. Hatta mümkünse 300-500 kelime arası içerikler üretmeye özen gösterin. Tabi yukarıda da ifade ettiğim gibi içeriklerin orijinal ve özgün olması gerekiyor.

Yazmış olduğunuz makalelerdeki bazı anahtar kavramlara yine kendi sitenizde yer alan ilgili konulara link vererek site içi trafiği artırın. Google bunu gerçekten seviyor ve önemsiyor.

SEO'ya dair ilk makalemizde sizlere olabildiğince SEO nasıl yapılır bunu anlatmaya çalıştık. Diğer makalede görüşmek üzere. Sağlıcakla.




Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script