8 Şubat 2019 Cuma

Google'da Başarılı Olmanın Yolları

18:34

googleda en başta çıkmak
Eğer siz de Google'da en başta çıkmak nasıl mümkün olabilir diye kara kara düşünüyorsanız bu yazıda sizlere anlatacağım ipuçlarını takip etmelisiniz kesinlikle. Eğer Google News'e kayıtlı bir haber siteniz varsa ve hem başarılı olmak hem de Google Adsense gibi reklam platformlarıyla para kazanmak istiyorsanız bu adımları mutlaka atmalısınız. Nedir bu adımlar?

Bu arada bunu belirtmeden geçemeyeceğim bu blog yazısı Google'da Başarılı Olmanın Yolları sorusu çerçevesinde sizlerin başarısına bir nebze olsun katkıda bulunmak için hazırlanmıştır.

- Google'da başarı elde etmenin ilk adımlarından bir tanesi de Google'ın Haberler Yayıncısı Yardım sekmesi altında yazan metni okumak. Bu kısmı okumak sizlere çok önemli bilgi kırıntıları sağlayacaktır.
- Google News'te daha kolay bir şekilde yukarı sıralara çıkmak için haberlerinizin anlaşılır olduğuna ve temiz olduğuna dikkat edin. Artık Google bu tür konularda daha agresif bir politika seyrediyor. Bizden söylemesi.
- Paylaşmış olduğunuz haberlerin saatinin ve tarihinin doğru oluğundan emin olun. Yalancı damgası yemek istemezsiniz hem okuyucu hem de Google  nezdinde.
- Eğer botlar aracılığıyla otomatik içerikler ekliyorsanız haber sitenize aman ha bu konuda azami özeni gösterin.
-Kopya içeriklere asla geçit vermeyin. Google'ın bu konuda çok sert bir anayasası var.
Sitelerinize linkler satın alıp sitenizi bir URL çöplüğüne çevirmeyin ve HTTPS olmazsa olmazınız olsun.

Google News'e dair ipuçlarımız şimdilik bu kadar. Sağlıcakla.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 yorum:

  1. Gercekten basarılı bir açıklama olmuş emeginize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Her zaman desteklerinizi bekliyorum mini bloguma. Sağlıcakla.

      Sil

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script