17 Nisan 2020 Cuma

Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?

22:45

Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?
Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?

Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir sorusuna cevap arıyorsanız eğer sorunuzun cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz. İnsanlar zaman zaman telefonlarını değiştirdiğinde ya da diğer türlü sebeplerden Whatsapp yedeklerini yükleyerek eski sohbetlerine ve medya verilerine erişebiliyorlar. Ki bu modern çağın insanoğlu için sunduğu en güzel konforlardan bir tanesidir. 

Siz de eğer Whatsappla ilgili bir problem yaşadıysanız ve en son aldığınız yedekten evvelki bir yedeği yani daha eski bir Whatsapp yedeğini yüklemek istiyorsanız birkaç basit adım bunun için yeter de artar bile. 


Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?

Söyleyeceğimiz bu adımların Android telefonlar için geçerli olduğunu en başta belirtelim. iOS sistemi için bir başka yazı kaleme almamız gerekiyor bunun için. Öncelikle telefonunuz Dosyalar uygulamasını açın ve burada Whatsapp klasörünü bulun. Çünkü Whatsapp yanı zamanda yerel yedeklemeler yapar Google Drive ile birlikte. Birden fazla yedeğin olması her zaman iyidir. Bunu da yeri gelmişken belirtelim.

Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?
Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?


Yukarıda gördüğünüz msgstore.db.crypt12 dosyası en güncel yedeklemeyi ifade etmektedir. Yani Whatsapp kurulumu sırasında sizden yüklemek için izin istediği yedek işte budur. Dikkat ettiyseniz boyutu da birkaç kilobyte'dan ibaret. Yapmamız gereken ise bu dosyayı silmek ve yüklemek istediğimiz dosyanın adını bununla değiştirmek. Ben hemen bir altta yer alan 63 MB'lik yedeği yüklemek istiyorum. Bunun için yapmam gereken en üstteki küçük yedeği silip bunun adını değiştirmek. Yani msgstore-2020-04-16.1.db.crypt12 isimli dosyanın adını msgstore.db.crypt12 olarak değiştirmek.İşte bu kadar kolay. Değişimi yaptıktan sonraki görseli de aşağıya bırakıyorum. 

Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?
Daha Eski Whatsapp Yedeği Nasıl Yüklenir?

Bu isim değiştirme işlemini yaptıktan sonra Whatsapp uygulamasını kaldırın ve tekrar kurun. Yedek yüklemesi için sorduğu soruya da evet diyin. İşte bu kadar. Eski Whatsapp yedeğinin nasıl yükleneceğini anlatmış olduğumuz bu yazımızı sizler için hazırladık. Eğer beğendiyseniz bize destek olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.



Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script