8 Haziran 2016 Çarşamba

Holistic SEO Nedir?

22:05

holistic seo nedir
Holistic SEO Nedir?
Holistic SEO yani diğer adıyla Bütünsel SEO hakkında merak ettiğiniz ne varsa Holistic SEO Nedir başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Holistic kelime anlamı olarak bütünsellik anlamına gelir. Holistic SEO da Bütünsel SEO anlamına gelmektedir. Burada kast edilen bütünsellik, bir bütünü oluşturan, eksiksiz anlamını taşımaktadır. Holistic SEO, geleneksel SEO anlayışından farklı olarak yapılan SEO çalışmalarının bir bütün olarak gerçekleştirilmesini ifade eder. Günümüzde ise SEO işini profesyonel bir şekilde yapan insanlar Holistic SEO işine yönelmeye başlamışlardır. 

Holistic SEO Nasıl Yapılır?Holistic SEO (Bütünsel SEO) Nasıl Yapılır başlıklı yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Dünya üzerindeki arama motorları hemen her gün farklı algoritmalar aracılığı ile kendilerini geliştirmeye çalışmaktadırlar. Hal böyle olunca da SEO çalışması yapan uzmanlarda bu çalışmalara göre kendilerini geliştirmekte ve değiştirmektedirler. Bu durumda ortaya atılan Holistic SEO Nasıl Yapılırmış bakalım.
1) Öncelikle yapmanız gereken şey sitenizdeki backlinkleri ziyaretçi odaklı oluşturmak.
2) Holistic SEO yani Bütünsel SEO yapılırken sitedeki anahtar kelimeler ziyaretçilerin beklentileri doğrultusunda oluşturulmalıdır.
3) Geleneksel SEO çalışmalarında anahtar kelime seçimi tek kelime olarak yapılmaktadır. Ancak Holistic SEO'da işler daha farklı işliyor. Holistic SEO yapılırken anahtar kelimeler 2 ya da daha fazla kelime ile yapılmalıdır. Yalnız dikkat bu kelimeler de kullanıcıların aradığı şekle uygun olmak zorundadır.
4) Siteye gelen ziyaretçilerin ilgisini yoğun tutabilmek için siteye güncel ve ilgi çekici içerikler eklemeye özen gösterin.

Yukarıda belirttiğimiz yöntem ve metotlar geleneksel SEO çalışmalarında da yapılmaktadır ancak bunlar Holistic SEO'da daha detaylı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Uzun lafın kısası yaptığınız tüm SEO çalışmaları ziyaretçi odaklı olmalıdır.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 yorum:

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script