11 Mayıs 2021 Salı

SEO in-House Nedir?

01:38

 

SEO in-House Nedir?
SEO in-House Nedir?

SEO in-House Nedir adlı makalemizde pek de Türkçe kaynaklarda rastlanmayan bir konuyu genel hatlarıyla ele alacağız. SEO in-House aynı zamanda Şirket içi SEO olarak da bilinir. Şirket içi bir operasyon olmasına rağmen burada çalışan uzman zaman zaman harici bir yardıma da ihtiyaç duyabilir.  

Arama motoru optimizasyonu ya da diğer adıyla SEO bir internet sitesi ya da bir firma için en önemli olaydır. Onun can damarıdır. Haliyle böylesi önemli bir alanda çalıştırmak için bir uzman bulmak ve bulunan bu uzmanı da şirkette tutmak çok zordur. Çünkü böyle bir uzmanı ya çok para vererek ya da iyi bir sözleşme hazırlayarak şirkette tutabilirsiniz. 

İşte firmalar da bu sorunun üstesinden gelmek için dışarıdan bir SEO uzmanı getirtmek yerine kendi firmaları bünyesinde bir SEO masası oluşturarak bu uzmanların sürekli şirket adına çalışmalarını sağlıyorlar. Peki burada sorulması gereken esas soru nedir? in-House SEO vs Outsourcing SEO? Yani şirket içi SEO mu yoksa şirket dışı SEO mu? 

Eğer siz de fiyat performans açısından olaya yaklaşacak olursanız SEO in-House'u seçmeniz faydanıza olacaktır. 

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script