5 Mayıs 2019 Pazar

Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme

23:53

Bu makalemiz ile sizlere Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme işleminin nasıl yapıldığını çok basit bir şekilde anlatacağız. Ancak bu işlemi sizlerin de sorunsuz bir şekilde kullanabilmesi için gerekli bazı şartlar var. İşte Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme şartları. 


Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme
Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme

Yapılan çağrıları kayıt altına alma özelliği milyonlarca insan kullanıyor. Kimilerini bunu şantaj amaçlı kullanıyor kimileri ise sevdikleri insanlarla olan güzel anlarını ölümsüzleştirmeye çalışıyor. İyi bir amaçla olsun ya da olmasın bu özellik milyonlarca kişi içn önem arz eden bir ddurum. Ancak bunu yapmak için 3. parti uygulamalara gerek duyuluyor. Bu da bazı güvenlik önlemlerini gerekli kılıyor. Ancak Android 9 tabanlı EMUI 9 arayüzüne sahip bir Huawei ya da Honor marka telefonunuz varsa artık böyle bir probleminiz olmayacak demektir. Saydığım bu iki özellik de sizin telefonunuzda var ise siz de Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme özelliğini sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Şu an için bu özellik Huawei P30 Pro modelinde ön yüklü olarak geliyor. Ancak siz de dilerseniz buradan indirdiğiniz APK komut dosyasını çalıştırarak P30 Pro'da yüklü gelen bu Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme özelliğini kullanabilirsiniz. Tekrardan belirtmekte fayda var! Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme özelliğini kullanabilmeniz için telefonunuzda Android 9 ve EMUI 9 olmak zorunda! Bu APK dosyasını çalıştırdığınız zaman aşağıdaki gibi bir ekranla karşılacaksınız. 

Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme
Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme

En çok gazeteciler tarafından kullanılan bu özellik EMUI 9 için özel olarak tasarlanmış. Siz de record (kayıt) tuşuna bastığınız an görüşme kaydedilmeye başlar ve telfon hafızasındaki yerini alır. Böylece siz de başarılı bir şekilde Huawei ve Honor Çağrı Kaydetme özelliğini kullanmış olursunuz. 




Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script