7 Mart 2018 Çarşamba

Tablet Satın Alma Kılavuzu

17:01

tablet alırken nelere dikkat etmek gerekir

Tablet alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizlere bu makalede kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Sahi tablet alırken nelere dikkat etmek gerekir? Bizi takip edin, ettirin. Teşekkürler.

Akıllı telefon sahibi olurken gösterdiğimiz özenin aynını tablet ve diğer teknolojik aletler için de göstermemiz gerekmektedir. Ben bunun doğruluğuna inanırım. Tablet almanın birçok kriteri vardır. Şimdi bunları sizlere alt başlıklar halinde sıralayacağım. Tablet alırken nelere dikkat etmeli gelin  hadi birlikte bakalım.

1) İşletim Sistemi
Tabletin sahip olduğu işletim sistemi çok önemlidir. Eğer ucuz ve idare etmelik bir şeyler arıyorsanız herhangi bir tableti tercih edebilirsiniz, Android işletim sistemine sahip. Ama amacınız daha dayanıklı ve kullanım ömrü uzun bir tablet arıyorsanız da o zaman iPad'lerden şaşmayın derim! Şahsen ben tablet alacak olsam şuan Huawei ya da iPad alırdım.

2) Hangi Android Sürümü
Evvela Android'in en güncel sürümünü almanız en mantıklı seçim olacaktır. Aksi takdirde gelecek güvenlik yamaları ve güncellemeleri kaçırabilirsiniz.

3) Ekran Boyutu
Ekran boyutunun  ne kadar olması gerektiğini gelecek olursak şayet en mantıklı seçim yine burada 10" olmasıdır. Aynı zamanda alacak olduğunuz tabletin ince ve hafifi olması da yine size konfor anlamında avantajlar sağlayacaktır.

4) RAM ve İşlemci
İşte ya da evde kullanmak amacıyla da olsa performans sahibi bir tablet almanız gerekir. Bu yüzden de 4 çekirdekli ve 2 GB RAM'li bir tablet almanız size her zaman avantaj sağlar. Hızlı bir şekilde bütün işlemlerinizi halledebilirsiniz.

5) Hafıza
Artık telefonlarda bile 16 GB  hafıza standart hale gelirken sizde bu kıstası baz alabilirsiniz. 32 GB alırsanız ama daha rahat edeceğiniz aşikar.

6) Ebeveyn Modu
Sanırım bazılarınız bunu ilk defa duydu ancak tablet alırken bu kriteri mutlaka ama mutlaka göz önünde bulundurun. Zira çocuklarınızın güveni için bu mod şart!

7) Batarya ve Kamera
10"lik bir tablet için 7000 mAhlık batarya yeterli olur. Kamera için de lens ve kamera kalitesine dikkat etmelisiniz. 

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script