28 Ocak 2018 Pazar

Google'nın Daha önce Görmediğiniz 10 Özelliği

19:54

Google'nın Daha önce Görmediğiniz 10 Özelliği başlıklı makalemiz ile sizlere Google'ın özelliklerini aktaracağız dostlar. Selam. Merhaba.

Google detaylara önem veren ve zaman zaman da muzurluk yapan bir şirket. Sizlere daha önce fark ettiğinizi sanmadığım özelliklerini anlatıyorum. Toplanın.

1) Spider Solitaire

spider solitaire

Google'ın arama barına Solitaire yazarak bir Windows klasiği haline gelen oyunu rahatça oynayabilirsiniz.

2) OXO



tic tac toe


Arama barına Tic Tac Toe yazarak OXO oyununu oynayabilirsiniz.

3) Eğik Google





Kelime anlamı eğik demek olan a skew kelimsini birleşik bir şekilde (askew) Google'da arattığınız zaman Google'nın önünüzde eğilip size saygı gösterdiğini göreceksiniz. (Gülücük)

4) Mario'ya Saygı Duruşu




süper mario

Arama çubuğuna Super Mario Bros yazın ve ekranda çıkan resimde yer alan soru işaretine tıklayın!

5) Sonic'e Saygı Duruşu



Bu kere de arama barına Sonic the Hedgehog yazarsanız karşınıza çıkan ekranda Sonic resmine tıklamanız yeterli olacaktır. 

6) Yerim Seni Google!


Arama kısmına sadece Zerg Rush yazmanız yeterli!

7) Pacman


Arama kısmına Pacman yazdığınızda görürsünüz. Sonra oyun başlasın. Google'ın bu efsaneyi hatırlaması beni mutlu etti doğrusu.

8) Stres Çarkı


Arama barına Spinner yazarak birbirinden güzel ve değişik stres çarkları ile stres atabilirsiniz. 2017 senesine damga vuran bu materyal artık PC'nizde!

9) Atari Breakout



Okul bilgisayarlarında DxBall oynayanları yorum kısmına alayım hemen. Arama kısmına Atari Breakout yazın da görün. Bakalım neler bekliyor sizi.

10) Müzisyen Google!


Eğer siz de müziğe yatkın birisi iseniz ve metronom arıyorsanız bu çok kapsamlı metronomdan istifade edebilirsiniz. Arama kısmına metronome yazmanız yeterli olacaktır.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script