1 Haziran 2016 Çarşamba

LG Stylus 2 Özellikleri

22:50

lg stylus 2 özellikleri
LG Stylus 2
LG yeni bir telefonla karşınızda. Birçok insan LG Stylus 2 fiyatı, LG Stylus 2 özellikleri gibi konularda fikir almak istiyor. Biz de bu telefonu sizler için araştırdık. Tabir yerindeyse didik didik ettik. İşte LG Stylus 2 inceleme başlıklı yazımız.

1) 5.7" Ekran
Büyük fikirler büyük ve geniş çalışma alanına ihtiyaç duyarlar. Siz de LG'nin bu büyük ekrana sahip yeni telefonu sayesinde her işinizi kolay ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

2) Pirecise Pen
LG Stylus 2'nin Precise Pen'i sizlerin daha ince dokunuşlar yapması ve daha keskin hamleler gerçekleştirebilmesi için lastikten bile ince bir hale getirildi.

3) Pen Keeper
LG Stylus 2'nin Pen Keeper özelliği sayesinde kaleminizi asla ve asla kaybetmeyeceksiniz. LG mühendisleri bunu da düşünmüşler. Eğer belirli bir mesafe kadar kaleminizden uzak kalırsanız size bir uyarı mesajı gönderiliyor. Harika!

4) Ekran Kapalı Memo
Mükemmel ve parlak fikirlerinizi anında yazmak için telefonu alın elinize ve yazmaya başlayın. Çünkü ekranı açmadan Memo'yu kullanabiliyorsunuz. Bunu sevdim!

5) Pop Memo
Telefonda herhangi bir işlem sırasında yaratıcı kareler yakalayın ve notlar alın. Bunun için Pop Memo seçeneğine tıklamanız yeterli. Ayrıca boyutu ayarlamak bile mümkün. İşte bu kadar kolay!

6) Kaligrafi Kalem Modu
LG Stylus 2, Kaligrafi Kalem Modu sayesinde siz not alırken el yazınızı daha okunaklı ve düzenli bir hale getirir.

7) Kolay Selfie Kamerası
Kameraya gülümseyerek kolay bir şekilde sansasyonel çekimler gerçekleştirebilirsiniz. Ne duruyorsunuz hadi gülümseyin!

8) DAB+
DAB+ ile bütün radyo kanalları artık kulağınıza iki adım mesafede.

9) LG Quick Cover View
LG Stylus 2 ayrıcalıklı kapağı sayesinde bildirimlerinizi daha hızlı görüntülemenizi ve cevaplamanızı sağlıyor. Teşekkürler LG Stylus 2.

10) 3000 mAh
LG Stylus 2, 3000 mAh gibi dev bir pil ile karşınızda. Günün tadını çıkarmaya bakın! Gerisi onun işi!  

11) Gelişmiş Kamera
13 mp arka 8 mp ön kamera sayesinde profesyonel fotoğraf çekmenin tadına varın! 1.2 GHz 4 çekirdekli işlemci ile tüm işleriniz çantada keklik.

LG Stylus 2 fiyatı ne kadar olacak henüz belli değil.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script