29 Ocak 2017 Pazar

LG Watch Style Özellikleri ve Fiyatı Nedir?

18:05

LG Watch Style Özellikleri ve Fiyatı başlığı ile kaleme aldığımız bu makale ile sizlere LG Watch Style Özellikleri ve LG Watch Style Fiyatı hakkında güzel ve bilgilendirici bir yazı yazmayı düşünüyorum. Selam. Merhaba. LG'nin çok ses getiren bu yeni oyuncağı aynı zamanda Android Wear 2 desteğine sahip.


Yakın zaman önce tanıtımı gerçekleştirilen LG'nin akıllı saatlerinin de fiyatı belli oldu. Buna göre LG Watch Style 249 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Tabi LG aynı zamanda farklı özellikler, farklı ebatlar ve farklı renk seçenekleri dahilinde fiyatta da değişikliğe gitme hakkında da sahip. Style'a göre daha düşük özelliklere sahip LG Watch Sport ise 100 dolar etiket fiyatı ile satışa sunulacak. 

Tabi yukarıda saydığım farklı renk ve ebat özellikleri ile bu saat de farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulabilir. LG'nin piyasaya çıkardığı saatler LTE, NFC, kalp atışı hesaplama, GPS ve su yalıtımı gibi birçok üstün özelliklere sahip. 





Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2015 Ekşi Script.Ekşi Script Ekşi Script